Prijs en kwaliteit is uw profijt 06 - 15 333 022

info@kunststofkozijnen4u.nl

Kunststof kozijnen


Kunststof kozijnen hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van kozijnen van hout en aluminium. Kozijnen van kunststof zijn onderhoudsarm, zeer gemakkelijk schoon te houden, zijn brandvertragend, zorgen voor een uitstekende isolatie en besparen ook nog eens energie.


Kortom, meer comfort, minder werk, minder kosten op lange termijn en ook nog eens goed voor het milieu! B&E kunststofkozijnen levert kwaliteit kozijnen van Nederlands fabricaat. Deze kozijnen worden vervaardigd uit het profielsysteem K-vision. K-vision kozijnen zijn voorzien van een KOMO Attest met Certificaat.

Dit houdt niet alleen in dat alle geproduceerde kozijnen door het onafhankelijke KIWA/SKG instituut steekproefsgewijs meerdere keren per jaar worden getest bij de fabrikant, maar ook het productieproces van de Nederlandse fabrikant. Hierdoor heeft u de garantie dat u een kozijn koopt van een constante zeer hoge kwaliteit.

Daarbij zijn onze kunststof kozijnen tegenwoordig van dien aard dat ze qua uiterlijk haast niet meer te onderscheiden zijn van de traditionele houten kozijnen door middel van vormgeving en de zogenaamde " houtlookverbinding " ( buitenzijde geen lasnaad maar rechte verbinding )

Tevens zijn al onze draaiende delen voorzien van een degelijk hang en sluitwerk en bovendien uitgevoerd met inbraakwerend beslag SKG gekeurd.


Vraag een vrijblijvende offerte aan